Prisgaranti

Båtcompagniet firar 10 år och detta firar vi bland annat genom att introducera en unik prisgaranti. Tanken är att du skall kunna känna dig trygg i ditt köp och skulle du hitta en likadan produkt till ett lägre pris hos någon av våra konkurrenter matchar vi det priset.

Vad vi vill att du som kund ska kunna visa är att det rör sig om samma modell med samma utrustning (våra priser inkluderar alltid instrument, propeller, reglagebox, monteringssats o.s.v.), samma årsmodell, att den går att leverera samt att det rör sig om en svensk leverantör. Fördelen för dig som kund är att du alltid kan vara försäkrad om att du har fått marknadens bästa pris samtidigt som du kan känna dig trygg över att ha valt en leverantör som har funnits på marknaden i 10 år och kommer att finnas om du skulle behöva ha hjälp i framtiden.

 

Fördelar med att handla hos Båtcompagniet

  • 10 år på marknaden borgar för ett tryggt köp. Vi finns när du behöver hjälp även om det är fem år framåt i tiden
  • Genom vår prisgaranti kan du alltid vara säker på att få ett riktigt bra pris
  • Vårt stora kontaktnät gör att vi ofta kan leverera modeller även om de är slutsålda hos våra konkurrenter
  • Vi samarbetar med ett stort antal verkstäder över landet vilket gör att hjälp vid garantireparationer o.dyl. fungerar smidigt
  • Vi får alltid de senaste servicemeddelandena från tillverkarna och kan därför snabbt hjälpa till när fabrikerna vill byta ut vissa delar på din motor
  • Vi har investerat i servicedatorer, diagnosutrustning, verkstadshandböcker, specialverktyg för att ha den utrustning som krävs för att hjälpa våra kunder. Fler och fler utombordare kräver servicedator för att kunna startas upp efter montering (t.ex. Suzuki DF300)
  • Skräddarsydda finansieringslösningar. Leasing, avbetalning för privatpersoner, avbetalning för företag, lösningar med och utan kontantinsatser o.s.v. 
  • Vi är återförsäljare för de flesta stora tillbehörsgrossisterna och kan därmed hjälpa dig med eventuella tillbehör du önskar i samband med ditt köp oavsett om det är bränslefilter, propellrar, lås, flytväst, fendrar o.s.v. Det innebär att du slipper vända dig till flera butiker för att köpa vad du söker och att allt kan bakas in i en ensam avbetalning om så önskas.
  • Originalreservdelar till förmånliga priser. Är en reservdel restnoterad hos din lokala handlare? Våra leverantörer lagerför över 95 % av originalreservdelarna till fördelaktiga priser. 
  • Du kan använda dig av din lokala mekaniker för service utan att garantin slutar gälla, så länge som arbetet blir fackmannamässigt utfört så är vi nöjda. Detta ger dig lägre servicekostnader och större valfrihet jämfört med att bara få vända sig till auktoriserade verkstäder.